0

Jumlah 0produk dalam troli anda. ×

Anda tidak mempunyai item di troli pembelian anda.

咖啡的科學:從栽種採收、烘焙研磨、沖泡萃取到採購訣竅的完美咖啡事典

Penulis Asal: Tristan Stephenson
Penterjemah:周沛郁
ASAL: RM68.60

SEKARANG: RM 68.60 (-0%)

AHLI: RM 61.74 (-10%)

Quantiti
-
+
Tiada Cetakan Semula/Tiada Stok
ASAL: RM68.60

SEKARANG: RM 68.60 (-0%)

AHLI: RM 61.74 (-10%)

Quantity
-
+

Maklumat Produk

ISBN/Ean:
9789869349000
Tarikh Terbitan:
2016/09/10
Jumlah Muka Surat:
200
Penerbit:
Tarikh Dimasukkan:
2016/10/05
Edisi:
初版
Saiz Produk(CM):
23.0x17.0
Negara Terbitan:
台灣
Bahasa:
中文/繁體
Jenis Binding:
平裝
Warna Cetakan:
彩色
Nama Siri:
Kategori:
All Departments > Chinese Books > 烹调饮食 > 饮料
Salah Kategori?
View All

Back to Top